Angajatorii medicali caută personal medical în Chișinău

Cadrele medicale care doresc să facă o schimbare în cariera lor, prin experiența unui sistem medical din străinătate, pot cunoaște angajatorii la evenimentul Cariere în Alb din Chișinău, pe 28 Octombrie, la Hotel Codru, între orele 10:00 și 16:00.

 

Cariere în Alb este dedicate doctorilor, farmaciștilor, stomatologilor, studenților mediciniști din an terminal și cadrelor medicale auxiliare.

„Facilitatea unui astfel de eveniment este aceea că vizitatorii pot întalni direct angajatorii și pot avea discuții cu feedback imediat la întrebările lor. Candidații pot aplica direct cu CV-ul la o varietate de posture disponibile.” a afirmat Dr. Bogdan Covaliu, manager al evenimentului.

Cariere în Alb este un târg internațional de cariere medicale, dedicate atât angajatorilor, cât și candidaților din domeniul medical.

Evenimentul marchează piața medicală prin angajatori renumiți, clinici, spitale și companii de recrutare care au posibilitatea de a oferi un mediu potrivit de dezvoltare profesională pentru profesioniști medicali motivați.

Evenimentul va avea loc în 10 tări din Europa, în cele mai cunoscute centre medicale: Porto, Lisabona (Portugalia), Budabest, Debrecen (Ungaria), Bratislava (Slovacia), Ljubljana (Slovenia), Zagreb, Split (Croatia), Pleven, Sofia, Plovdiv (Bulgaria), Atena, Tesaloniki (Grecia), Chișinău (Republica Moldova), Brno, Praga (Cehia), Iași, București, Târgu Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara (România).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@careersinwhite.com.

www.careersinwhite.com

 

Читайте также:  ВОЗ признала мобильники потенциально канцерогенными
Медицинский портал: все о здоровье человека, клиники, болезни, врачи - MedPortal.md
Adblock
detector